ELS ÀLBUMS DE LA SASTRERIA FOTOGRÀFICA

Els àlbums de La Sastreria expliquen històries. Històries com la del vostre dia, amb tots els detalls importants que cal recordar i tots els moments més especials. Estan dissenyats i pensats per perdurar en el temps així com els vostres records, que son el més valuós que tenim.

La Sastreria Fotografica albums casament 001

La Sastreria Fotografica albums casament 008___SRGB

 

Els nostres àlbums destaquen per tenir un disseny exclusiu per cada casament. A La Sastreria NO treballem amb plantilles ni programes automàtics, això garanteix sempre la millor selecció de fotografies i la millor maquetació per cada pàgina, per cada casament. És una edició manual, dissenyada per explicar de la millor manera cada moment de la vostra història. D’estil sobri i elegant, els nostres àlbums tenen un disseny atemporal i modern, pensat per perdurar en el temps.

 

La Sastreria Fotografica albums casament 008_SRGB

La Sastreria Fotografica albums casament 012

Per a la vostra tranquilitat, abans d’enviar l’àlbum al laboratori concertem una reunió per fer la revisió de la maquetació. D’aquesta manera teniu la certesa de que el resultat s’adequarà al que tenieu pensat. A més, el temps d’entrega màxim de La Sastreria Fotogràfica és de 4 mesos màxim. Però normalment el temps d’entrega intentem que sigui menor.

La Sastreria Fotografica albums casament 011__tira_


Loading