Qui som i com treballem

La Sastreria Fotogràfica és una petita empresa jove i emprenedora adaptada als nous temps. Estem especialitzats en la fotografia professional de casaments, realitzant reportatges fotogràfics d’autor a les comarques de Girona, Barcelona i Lleida.

De caràcter obert i professional, ens prenem molt seriosament cadascun dels reportatges que arriben a La Sastreria, donant la importància que es mereix a un esdeveniment d’aquestes magnituds. El nostre mètode de treball es basa en la vostra confiança, en les vostres suggerències i en les vostres necessitats.

Equip

Àlex Salcedo

Àlex Salcedo

FOTÒGRAF

Nascut a Cassà de la Selva, desenvolupa la seva tasca com a fotògraf a La Sastreria Fotogràfica. Format a l'Escola Superior de Fotografia GRISART de Barcelona i amb estudis complementats a l'escola universitària ERAM, on actualment hi imparteix classes com a professor de fotografia. Realitza sessions de moda i publicitat a les comarques de Girona, especialitzat en el retrat artístic. També ha realitzat diverses exposicions de fotografia artística individuals i col·lectives on en destaca una a La Casa de Cultura de Girona.

Contacte

alex (arroba) lasastreriafotografica.com

Social

Twitter   ·   Instagram

Martí Albesa

Martí Albesa

FOTÒGRAF

Nascut a Olot i de formació fotoperiodística, combina la seva principal tasca com a videògraf a La Sastreria Fotogràfica amb la feina fotoperiodística de premsa al Nació Digital. Format com a productor de Cinema, Televisió, Ràdio i Espectacles a l'escola ITES de Barcelona i com a fotògraf professional a l'escola universitària ERAM. Ha treballat a mitjans locals com a Olot Televisió i ha publicat fotografies tant en premsa autonòmica com a internacional a més varies exposicions entre les quals en destaca una de col·lectiva a La Casa de Cultura de Girona.

Contacte

marti (arroba) lasastreriafotografica.com

Social

Twitter   ·   Instagram

Loading